Car batteries are stealthy. You never know when it’s on its last legs, but fear not!

CARPUT is here to help you with quality batteries and we will be there within the hour!

In fact, we’ll even install the battery for you so you’d never need to lift a finger.

WHY CARPUT?

1. Always be in the know of how much you are going to pay. We don’t like surprises, and we know you don’t too.

2. Affordable and reliable car batteries starting from as low as RM180. Delivery and installation is FREE!*

3. Track your CARPUT  professional with the app. Give us a ring on 1800-1800-10 or make a request through the CARPUT app!


JUMPSTART OR CAR BATTERY CHANGE?

JUMPSTART:
Your car can’t start after leaving your lights on overnight? Maybe all you need is a jumpstart instead of a car battery change. If you can’t find a good Samaritan to help jumpstart your car, just request on the app and we’ll be there within the hour.

A jumpstart will only cost RM50 if you’re in the vicinity of Kuala Lumpur and Petaling Jaya, and our trained professionals are well equipped to help you get back on the road.

CAR BATTERY CHANGE:
If your car battery has lasted you 1.5 to 2 years, maybe it’s time for you to get a new one. An old car battery will not hold it’s charge well and thus, will require a jumpstart constantly.

All our car battery professionals carry a multi-meter and will advise you on the condition of your existing car battery. We only work with quality car battery providers and our prices are competitive.

It includes delivery and installation in areas such as Kuala Lumpur, Petaling Jaya, Subang Jaya, Shah Alam and Puchong, but we may charge an additional call out fee for a car battery delivery in further areas such as KLIA, KLIA2, Cyberjaya and Putrajaya.


HOW IT WORKS

We recommend that you download the CARPUT app today! Car battery life is unpredictable and we urge you to be prepared.

If you ever find yourself in need of a car battery delivery or jumpstart, just use the CARPUT app to select your car that needs rescuing. Pin your breakdown location so we can dispatch one of our car battery professionals to help you!

We try to avoid surprises and you will always be quoted a price before you confirm your request. Our technology will locate the nearest available car battery professional and you’ll be able to call, message and even review them after the job is done!


AREAS COVERED IN MALAYSIA

CARPUT has facilitated over 30,000 car battery replacements in Kuala Lumpur and Selangor. Our serviceable car battery delivery locations are:-

Kuala Lumpur – Bukit Bintang, Ampang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Mont Kiara, Bangsar, Seputeh, Bandar Tun Razak, Cheras.

Selangor – Petaling Jaya, Subang Jaya, Shah Alam, Kajang, Selayang, Klang, Cyberjaya, Putrajaya.

Penang – Georgetown and Seberang Perai.

Johor Bahru – Skudai, Bukit Indah, Masai, Gelang Patah.

Melaka – Peringgit, Ayer Molek, Telok Mas, Batu Berendam, Bukit Rambai, Ayer Keroh Seremban & Seremban 2.

We are working hard to expand quickly nationwide – stay tuned for more updates!


COMMON AREAS 

A dead car battery almost always happens when the car is parked – be it in a shopping mall, offices or even at home! We have strategically placed our car battery professionals nearby these hot locations so that you’ll always get quick battery services.

Next time, when your battery is flat in Mid Valley, One Utama or even in KLIA, you can be sure that we’ll be there quickly and efficiently.


SERVICES PROVIDED

We will always do our best to help you diagnose your car problems, and that’s why we do a courtesy call to help you pinpoint the problem. We’re always ready to help you get back on the road be it a flat tyre, dead battery or even if you run out of petrol.

If our professionals have diagnosed that your car is too dangerous to be driven, we have tow truck services ready to help you tow your car to your preferred workshop. No matter what the car breakdown is, CARPUT will be able to help you get back on the road.

Download the CARPUT app today to solve your roadside assistance headaches tomorrow.
0

Harga bateri kereta disetiap kedai berbeza-beza dan anda dalam keadaan yang terdesak. Adakah anda masa untuk membuat perbandingan harga bateri kereta? Pastinya tidak.

Selain harga bateri anda juga perlu tahu bahawa terdapat juga kos pemasangan. Dengan adanya teknologi atas talian anda pasti rasa dapat membuat pilihan yang tepat tetapi banyak sangat pulak maklumat terdapat di Google.

Maka solusi kepada masalah ini ialah gunakan Carput sebab kami menawarkan harga bateri kereta murah dan review kami play store dan app store ialah 4.9! Kenapa review kami tinggi adalah disebabkan harga kami yang telus dan perkhidmatan kami yang terbaik. Penghantaran dan pemasangan bateri kereta kami lakukan untuk anda secara PERCUMA untuk seluruh MALAYSIA!

Untuk senarai penuh harga bateri kereta terkini, klik sini >> Harga Bateri Kereta 2019

Lagi satu yang penting adalah setiap bateri baru akan ada warranty dari 12 bulan sehingga 18 bulan, agak-agak kalau bateri rosak takkan lah anda nak tolak kereta pergi bengkel atau nak panggil bengkel datang? Sebab itu anda kena guna Carput sebab kami akan datang kepada anda sekirnya berlaku sebarang masalah pada bateri kereta anda selagi masih dalam tempoh warranty.

Contoh harga bateri kereta NS40ZL (Untuk Perodua dan Honda City):

Senarai harga bateri kereta NS40 dalam aplikasi CARPUT
Senarai harga bateri kereta NS40 dalam aplikasi CARPUT
Harga Bateri Kereta Tetap! Tak Perlu Takut Kena Ketuk!

1. Mudah – Tak payah call sini call sana. Semuanya dari smartphone anda sahaja.
2. Selamat – Butir-butir pomen ada dalam apps (nama, nombor plat kereta, jenis kereta)
3. Telus – Harga sentiasa dipaparkan sebelum confirm order.

Tak perlu takut kena ketuk!
Nak tahu harga bateri untuk kereta yang lain? Muat turun CARPUT secara PERCUMA, klik sini >> bit.ly/2eT4whp

Jangan bila kereta dah rosak baru kelam kabut nak install!

harga bateri kereta 1 | Carput

FlyFM DJ Maggy dan LiteFM DJ Shaz pun pernah guna servis CARPUT!

CARPUT, customer
Servis lain yang ditawarkan oleh CARPUT: Pertukaran tayar spare, penghantaran petrol dan towing.

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, hubungi kami di 1800-1800-10.

0

Awal pagi nak pergi kerja, kereta tak boleh start pula. Hampir semua orang yang mempunyai kereta sendiri pernah menghadapi masalah ini kan? Masalah ini memang adalah satu mimpi ngeri terutama bagi pemandu yang nak ke tempat kerja, menghantar anak ke sekolah atau mempunyai urusan perniagaan.

Apakah punca kereta tak boleh start?

1. Bateri Kereta Kong /Lemah

Punca utama kenapa enjin kereta kita tak boleh hidup sebab bateri kong atau lemah. Jadi, bila enjin kereta anda tidak hidup disebabkan bateri kong kerana ia tidak dapat mengecas serta membekalkan kuasa elektrik kepada kereta untuk hidupkan enjin.

Ada juga kemungkinan yang alternator anda bermasalah kerana sudah tidak mampu mengecas semula bateri anda ketika kereta sedang bergerak. Pastikan anda mendapat nasihat pakar untuk mengetahui punca sebenar. Bilakah kali terkahir anda tukar bateri kereta anda?

Terdapat dua jenis bateri kereta, sel basah dan sel kering. Sel basah  yang ada tempat isi air bateri pada bateri dan biasanya setiap 5,000 km servis tu periksa sekali air cukup atau tidak lagi-lagi kalau bateri dah 2-3 tahun ke atas haruslah kerap memeriksa air bateri. Manakala sel kering anda cuma perhatikan lampu amaran alert dengan tanda-tanda bateri nak kong.

Kereta era baru terdapat banyak peralatan elektronik didalam kereta seperti sensor, radio, screen lcd dan movie player maka tidak hairan bateri akan menunjukkan tanda bateri kong selepas 12 – 15 bulan penggunaan.

Ketahui lebih mengenai bateri kereta anda dan servis penghantaran dan pemasangan bateri kereta dalam 30-45 minit sahaja di CARPUT! Servis #KaptenCarput PERCUMA sahaja untuk penghantaran dan pemasangan bateri di seluruh Malaysia! Kalau ragu-ragu dengan status kenderaan anda boleh minta Kapten Carput periksa kereta anda terlebih dahulu.

2. Gear LEVER pada ‘D’

Memang bunyi punca ni macam kelakar tapi memang ramai yang mengalami masalah kereta tak boleh start disebabkan Gear lever berada selain dari ‘P’. Please jangan gelabah dan tukar gear lever anda kepada ‘P’ dan semua akan kembali normal.

3. Starter Rosak

Fungsi starter adalah menghidupkan kereta dan menggerakkan piston. Starter yang rosak tidak akan mampu menggerakkan sistem pembakaran dalam enjin kereta. Sebab tu kereta tak boleh hidup. Antara tanda awal masalah ini ialah sewaktu anda nak crank kereta anda dia macam tiada bunyi. Waktu enjin tengah hidup dan kadang-kadang anda mungkin akan terdengar bunyi besi bergesel. Itu maknanya mungkin starter dah mula haus.

4. Spark Plug (Palam Pencucuh) Rosak

Petanda awal penyakit ini adalah anda akan rasa susah untuk start dan kereta anda akan semput atau time nak tekan minyak kereta macam semput-semput. Susah nak hidup lepas tu bunyi crank atau dah hidup semput-semput, tak pun lampu semua menyala cuma enjin tak hidup. Ini mungkin kerana palam pencucuh rosak jadi palam pencucuh ini dia lambat nak hasilkan percikan api. Kalau macam ni baik anda telefon mekanik untuk tukar spark plug baru. Biasanya kereta standard 4 silinder memang akan pakai 4 spark plug, so jangan buat2 terkejut. kang kena ketuk pulak dengan pomen. Kalau anda bawak kereta Toyota Aplhard yang V6 memang kena pakai 6 spark plug.  

5. Penapis Minyak Tersumbat

Pergerakan enjin memerlukan hasil pembakaran minyak dan udara, jika minyak tidak sampai ke dalam enjin maka mekanisma pergerakan enjin tidak akan berlaku dan ini menjadi salah satu punca kereta anda tidak boleh hidup. Anda perlu melakukan pemeriksaan penapis minyak sewantu anda membuat pemeriksaan berkala kereta anda.  


Kereta Tak Boleh Start? Gunalah CARPUT

CARPUT ialah satu aplikasi yang dicipta khas untuk memberi perkhidmatan bantuan yang cepat untuk kerosakan kereta termasuk masalah bateri kereta. Konsep aplikasi ini macam Uber dan Grab. Apabila anda request bantuan dengan CARPUT app, pomen yang paling berdekatan akan sampai dalam masa 60 minit untuk periksa bateri kereta anda dan tukar bateri baharu.


Kenapa CARPUT?

1. Mudah – Tak payah call sini call sana. Semuanya dari smartphone anda saje. 

2. Selamat – Butir-butir pomen ada dalam apps (nama, nombor plat kereta, jenis kereta)

3. Telus – Harga sentiasa dipaparkan sebelum confirm order. Tak perlu takut kena ketuk!

Nak tahu harga bateri kereta 2019? >>Klik di sini! <<

Penghantaran dan pemasangan adalah percuma untuk kawasan KL, PJ, Penang, Johor, Ipoh, Seremban dan Melaka! Bayar untuk bateri je.

Servis lain yang ditawarkan oleh CARPUT: pertukaran tayar spare, penghantaran petrol dan towing.

Jom muat turun aplikasi CARPUT percuma di sini: bit.ly/2eT4whp

Jangan bila kereta tak boleh start baru kelam kabut nak install!
0

I founded CARPUT Roadside Assistance after having a horrible experience changing a car battery (by a very reputable roadside assistance company), back when I returned to Malaysia in 2013. I was given empty promises on their arrival and waited for 2.5 hours before a technician arrived.

When he finally got my car started up, I was grossly overcharged for a car battery for my mother’s Proton Satria. This was a vast difference from the transparency, customer service and reliability that I have experienced when working abroad.

CARPUT - Malaysia's #1 Roadside Assistance Mobile App
The automotive services sector in Malaysia has always given a bad name for itself, especially when it comes to customer service. In a nutshell, there was a lack of empathy towards customers who may be stranded, rushing and left with no other options.

In fact, many would argue that these people take advantage of this situation. In 2016, I launched CARPUT Roadside Assistance to assist Malaysian drivers to get back on the road knowing that their welfare is being taken care of. The CARPUT team, at its core, is one that cares about the customer. If we’re going to be late, we will tell you that we will be late. Unlike our predecessors, we display our prices proudly – in case of any confusion. Every single decision made in CARPUT has its’ customers in mind.

After 30,000 rescues, I am proud to say that with the help of our technology, we have brought our response time down to 43 minutes on average. We have come this far and still have a long way to go. We thank each and every single one of our customers, partners and employees for believing in our cause — especially in our early days. Happy 3rd birthday, CARPUT. – Eugene Tan, @eugtann

*Download the CARPUT mobile application to get quick and easy roadside assistance!
car battery delivery, carput. customercar battery delivery, carput. customer
0

Many of you have been asking about Carput Promo Codes. Well, for the first time in a long time, it’s here! We are excited to partner with Maybank in their mission to make Malaysia a cashless society. Together, Maybank & Carput will be offering RM15 off all CARPUT services from 18th July to 30th September*!

CARPUT PROMO CODE ON MAYBANK APP: QRCARPUT

Here’s a step by step guide on how to pay with Maybank QRPay.

1. Make sure you have downloaded the new Maybank App. It should look like this 🙂

2. After the service has been completed, just let The Carput Professional know that you want to pay using Maybank QRPay. Scroll to the new Maybank mobile application and select “QRPay” after you have logged in.

3. The Carput Professional will present you with a QR Code for you to scan.

4. Enter the promo code “QRCARPUT” and press “Apply” to receive the discount!

That’s it! Four simple steps to pioneering Malaysia’s cashless society, and you’ll get rewarded as well.

What are you waiting for? Download the CARPUT app today and request for a brand new car battery change at a discounted price!

*Terms & Conditions
1. The Maybank QRPay Promo is valid from the 18th of July till the 30th of September 2018.
2. The promo code value is RM15 per transaction.
3. The promo code value cannot be redeemed with cash.
4. The promo code is only valid for one transaction per customer.
0

Bateri kereta tak boleh hidup? CARPUT sedia membantu!

CARPUT ialah satu aplikasi yang dicipta khas untuk memberi perkhidmatan bantuan yang cepat dan profesional untuk kerosakan kereta termasuk masalah bateri kereta. Kenapa Nak Guna CARPUT? 1. Bateri kereta yang berkualiti tinggi 2. Hantar dan pasang PERCUMA dalam masa 30 minit 3. Harga akan dipaparkan sebelum confirm order. Tak perlu takut kena ketuk!

Talian Tol Bebas: 1800-1800-10

Muat turn aplikasi CARPUT: bit.ly/2emmgAC

carput, car breakdown app

Tak payah nak cari kedai bateri kereta!

Kami boleh hantar ke kawasan sekitar Johor Bahru termasuk Pasir Gudang, Masai, Perling, Sutera dan Skudai. Pomen CARPUT yang profesional dan berpengalaman luas akan hantar dan tukar bateri kereta baru di lokasi anda.

mekanik CARPUT mekanik CARPUT












CARPUT telah membantu lebih daripada 15,000 kereta di KL, Penang dan JB.

car battery delivery, carput. customer





tukar bateri kereta


Bateri Kereta Amaron – Bateri Kereta Yang Paling Tahan Lama!

amaron battery malaysia

Harga dari RM220

Perodua Myvi, Alza, Honda City – RM220

Proton Saga, Toyota Vios – RM240

Nak tahu harga bateri kereta anda?

> Muat turun aplikasi CARPUT untuk harga tetap: bit.ly/2emmgAC


Perlukan bantuan untuk bateri kereta anda di Johor Bahru?

Bayar untuk bateri kereta sahaja! Kami hantar dan pasang di lokasi PERCUMA! Call 1800-1800-10 sekarang atau buat pesanan dalam aplikasi CARPUT. Klik sini untuk muat turun aplikasi CARPUT: bit.ly/2emmgAC

carput, car breakdown app

0

Attention all drivers in Klang Valley! You don’t have to worry about being stranded with a broken down car anymore.

CARPUT is a mobile application that allows drivers to request for immediate assistance for car breakdowns. With just a few taps on your mobile, you get access to fast, reliable and transparent services when your car gives up on you.

carput, car breakdown app

Car Battery Delivered To Your Doorstep

mekanik CARPUT

Reliable Tow Trucks Around KL and PJ

towing service kl

Change Your Flat To Spare Tyre

change flat tyre

Why CARPUT?

We understand how frustrating car breakdowns can be.  That’s why we created CARPUT to provide easier, faster and more reliable solution for sticky car situations.

More importantly, CARPUT offers transparent pricing. You will be able to see the exact price that you are going to pay on the CARPUT app before you confirm your order. No more rip-offs from questionable service providers! Look at these happy faces when CARPUT came to rescue.

car battery delivery, carput. customercar battery delivery, carput. customer





We Have Come A Long Way

CARPUT has assisted more than 15,000 cars in the Klang Valley and the number is growing rapidly. Here are what our customers have to say:


What are you waiting for? Download the CARPUT app now in case any car problems. You never know!

Enjoy RM50 OFF CARPUT services when 5 friends sign up using your invite code. Learn more here.

CARPUT services are available in KL, PJ, Shah Alam, Subang, Puchong and other areas in the Klang Valley from 7AM to 11PM everyday. Our services are also accessible on the hotline: 1800-1800-10. carput car battery delivery
0

We all know that maintaining a car is important to make sure that the machine is always in working condition. But with so many parts that make up a car, it can be difficult to keep track on the maintenance schedule for your car.

carput car battery delivery

The wear and tear on these different parts of the car vary one from another so here’s a guide to help you.


How Often To Check Your Car Parts
Once you’ve got the hang of estimating your car’s maintenance schedule, you will know when to replace or service parts of your car. On the other hand, you will no longer be an easy prey of dishonest workshops.

carput car battery delivery
0

雨季来临,每到放工时间开始下雨! 这样不但照成严重的交通阻塞,更大大提高了驾驶难度。 每一秒都在考验开车朋友们的开车技巧和应对能力。


雨天开车时抓稳方向盘,聚精会神的注视路况和放慢车速是最基本的常识。小篇在这里要提醒大家,除了这些基本的措施,开车的朋友们也应该留意一下这几个tips!

carput car battery delivery

下雨天开车Tips:

打开车灯和雾灯 通过灯光来引起前后车辆注意,保证自身的安全。下大雨的时候,前后的车辆都很难看清路面,很可能在转道的时候没有注意到你的存在而导致碰撞。 避免车子打滑 如果遇到路面积水,为了避免“水滑现象(buang)”,一定要摆直车轮,握紧方向盘,并慢慢松开油门,让车子自然通过积水区。


傍边车辆溅起水花时 有时候地面积水,旁边的车经过可能溅起水花影响视线。这时切记别慌张,不要盲目闪避。应该握紧方向盘,保持原有路线继续向前。
望后镜模糊,怎么办? 涂抹肥皂小篇发现了一个很有用的小贴士:在望后镜表面涂抹肥皂或洗洁精来达到不占雨水的效果。但是,这些用品容易被暴雨冲掉,所以不太耐久。尽管如此,车主们不妨试试,然后告诉小篇你们的心得哦!
最后,小篇再一次提醒大家在雨中开车记得记得小心驾驶,互相礼让,安全第一。这样才能顺利安全抵达目的地哦!

carput car battery delivery
0

If you are a seasoned driver, you will agree that car breakdown is nothing but stressful.


The situation only gets worse when you have to deal with overpriced services and unreliable professionals. The worst nightmare? Being conned by questionable service providers.

The CARPUT app shows you exactly how much you are going to pay

Now, there’s a new mobile app called CARPUT that aims to make car breakdowns easy by providing FAST, SAFE and RELIABLE assistance for drivers in the Klang Valley area.

carput, car breakdown
You may think you can rely on your friends or insurance company for help. So, why CARPUT?
1. Hassle-free – No more “Untuk Bahasa Melayu, tekan satu. For English, press two…” Get help with just a few taps on your smartphone.
2. Safe – Details of the technician assigned are available on the app including name, car plate number and estimated time of arrival (ETA).
3. Transparent – Most importantly, all prices are shown before confirming your order. Never worry about being ripped off again! Thank god!


Example: Prices for NS40ZL car batteries (suitable for Perodua Myvi and Honda City) in September 2017.

carput car battery price malaysia 2017
Want to know your car battery size and price? Download the app here: bit.ly/2eT4whp

Services available via CARPUT

Drivers will be able to request for car battery delivery, jumpstart, spare tyre change, petrol delivery and towing services. A CARPUT professional will arrive in 60 minutes once the request is made. FlyFM DJ Maggy and LiteFM DJ Shaz have also used CARPUT! flyfm dj maggy CARPUT, customer







Download CARPUT on Google Play Store or Apple App Store here: bit.ly/2eT4whp  Be prepared, drivers. Install the app before your car decides to break down on you!

download-carput
Good things are meant to be shared! Enjoy up to RM50 off CARPUT services when 5 friends sign up with your invite code. Check out the Share ‘N’ Save tab on the app for more info.
0

PREVIOUS POSTSPage 1 of 3NO NEW POSTS