Menu

Selain Waze, Aplikasi Wajib Ada Dalam Smartphone Seorang Pemandu

Kerosakan kereta memang adalah satu mimpi ngeri terutama bagi pemandu. Lebih menakutkan jika hari sudah gelap, kita memandu seorang diri dan tak tahu macam mana nak buat!

> Persediaan Balik Kampung #1: Pastikan kereta anda dalam keadaan terbaik. Dah lama tak tukar bateri kereta? Order sekarang! Harga dari RM180 sahaja! FREE delivery dan pasang di tempat anda!

Sesat jalan? Ikut Waze | Kereta rosak? Gunalah CARPUT

Korang pernah dengar tak CARPUT? Bagi yang tak pernah dengar, CARPUT ialah satu aplikasi yang dicipta khas untuk memberi perkhidmatan bantuan yang CEPAT dan PROFESIONAL untuk kerosakan kereta.

Kenapa perlu guna servis CARPUT? Ada orang kata, call kawan2 ataupun hotline insurans sudah lah. Kekadang kawan2 nak datang tolong tapi busy. Hotline insurans kena tunggu lama.

1. Mudah – Tak payah call sini call sana. Semuanya dari smartphone anda sahaja.

2. Selamat – Butir-butir pomen ada dalam apps (nama, nombor plat kereta, jenis kereta)

3. Telus – Harga sentiasa dipaparkan sebelum confirm order. Tak perlu takut kena ketuk!

carput, price

Servis yang ditawarkan oleh CARPUT: penghantaran dan pemasangan bateri kereta, pertukaran tayar spare, penghantaran petrol dan towing. Pomen CARPUT yang berpengalaman akan sampai dalam masa 60 minit untuk membantu anda.

FlyFM DJ Maggy dan LiteFM DJ Shaz pun pernah guna servis CARPUT!

CARPUT, customer

Jom muat turun aplikasi CARPUT percuma di sini: bit.ly/2eT4whp

Jangan bila kereta dah rosak baru kelam kabut nak install!

carput, car breakdown

 

 

May 15, 2017
written by Jie Hui Lim
Simple Share Buttons