Menu

Pembayaran tanpa tunai Maybank QRPay – Jimat RM15!

Kenapa nak kena pakai Maybank QRPay? Macam mana nak dapat Promo kod Carput? Dua soalan satu jawapan. Tadaaa! Dengan bangga kami maklumkan dengan jayanya telah menjadi salah satu rakan bisnes Maybank untuk Maybank QRPay. Maybank sangat berdedikasi dalam menjayakan misi mereka dalam membentuk komuniti Malaysia sebagai komuniti yang cashless atau pembayaran tanpa tunai.

Boleh percaya ke penggunaan pembayaran menggunakan atas talian atau melalui aplikasi? Sudah tentu boleh! Maybank sangat mementingkan faktor keselamatan data dan maklumat sewaktu anda menggunakan perkhidmatan mereka. Jadi tunggu apa lagi?! Yakinlah dengan aplikasi Maybank. Carput dan Maybank akan memberikan diskaun sebanyak RM15 untuk kesemua servis Carput dari 18th Julai sehingga 30th September* apabila anda menggunakan kod QRCARPUT melalui Maybank QRPay!

Gunakan promo kod Carput dengan Maybank QRPay: QRCARPUT

Panduan pembayaran menggunakan Maybank QRPay

1. Muat turun aplikasi terbaru Maybank. Disini wajah terbaru aplikasi Maybank ­čÖé

Maybank QRPay Login | Carput

2. Selepas pemasangan bateri baru kedalam kereta anda, maklumkan kepada juruteknik profesional Carput yang anda ingin menggunakan pembayaran melalui aplikasi Maybank terbaru!

Maybank QRPay | Carput

3. Juruteknik profesional Carput akan menunjukkan anda kod QR.

Maybank QRPay QR code| Carput

4. Pilih fungsi QRpay, imbas dan masukkan promo kod “QRCARPUT” untuk menerima diskaun!

Maybank QRPay QRCARPUT| Carput

Itu sahaja! 4 langkah mudah untuk menjadi peneraju dalam menuju rakyat Malaysia yang membayar tanpa tunai, dan anda akan mendapat ganjaran istimewa. Apa tunggu lagi? Muat turun aplikasi CARPUT sekarang dan pinta untuk penukaran bateri baru dengan harga diskaun! Bukan susah pun. Muat turun aplikasi Maybank. Imbas Kod QR (QRCARPUT). Nikmati diskaun! Mudah sangat! Sekarang tak perlu risau kalau dalam kecemasan macam bateri kong atau kereta tak boleh start anda tidak ada wang tunai atau kad bank anda tertinggal kat rumah. Guna sahaja telefon pintar anda untuk pembayaran bil Carput.

*Terma dan Syarat

1. Promo Maybank QRPay hanya sah tempoh laku dari 18th Julai sehingga 30th September 2018.

2. Kod promo RM15 hanya sah untuk satu transaksi sahaja.

3. Nilai promo kod QRCARPUT tidak boleh ditukar kepada nilai tunai.

4. Promo kod ini hanya sah laku untuk satu transaksi setiap pelanggan.

 

July 18, 2018
written by Hafiz Hashim
Simple Share Buttons