Harga Bateri Kereta Malaysia 2022 | Hantar & Pasang Percuma!

Harga bateri kereta disetiap kedai berbeza-beza dan anda dalam keadaan yang terdesak. Adakah anda mempunyai masa untuk membuat perbandingan harga bateri kereta? Sudah pasti tidak kan?

Nak buat perbandingan jenama pun, tak ramai yang tahu atau kenal jenama-jenama bateri kereta yang ada di pasaran. Mana yang lebih tahan lama, mana yang memberikan tenaga yang terbaik untuk kereta anda, hatta saiz bateri kereta yang sesuai pun tak ramai yang tahu. Betul?

Bagi mengelakkan daripada ditipu, melakukan perbandingan harga bateri adalah langkah terbaik. Dengan adanya teknologi internet, melakukan perbandingan kini adalah semudah ABC. Anda pasti rasa dapat membuat pilihan yang tepat, tetapi banyak sangat pula maklumat yang ada di Google. Akhirnya, kita yang jadi keliru.

Maka solusi kepada masalah ini ialah untuk menggunakan servis CARPUT ! Kami menawarkan harga bateri kereta murah dengan kualiti yang masih terjamin ketahanannya. Kami mampu datang terus ke tempat anda untuk pemasangan sepantas 45 mint! Tak percaya? Semak sendiri review kami di play store, app store  dan Google yang telah diberi rating setinggi 4.9! Kenapa review kami tinggi adalah disebabkan harga kami yang telus dan perkhidmatan kami yang terbaik.

Penghantaran dan pemasangan bateri kereta kami lakukan untuk anda secara PERCUMA untuk seluruh MALAYSIA!

Senarai Harga Bateri Kereta di Malaysia 2021

Car Battery Price Malaysia 2020


Untuk senarai penuh harga bateri kereta terkini, klik sini >> Harga Bateri Kereta 2021


Salah satu perkara yang penting adalah setiap bateri baru akan ada waranti dari 12 bulan sehingga 18 bulan, agak-agak kalau bateri rosak takkan lah anda nak tolak kereta pergi bengkel atau nak panggil bengkel datang? Tapi sekiranya anda menggunakan CARPUT, kami akan datang kepada anda sekirnya berlaku sebarang masalah pada bateri kereta anda selagi masih dalam tempoh waranti dan melakukan penggantian 1-to-1 sekiranya bateri anda benar-benar bermasalah.

READ  Servis Penghantaran & Pemasangan Bateri Kereta

Tak perlu susah-susah cari orang nak pinjam kereta/motor untuk claim waranti bateri dari bengkel. Tak percaya harga kami murah?

Carput-Consultation-HiriArtboard-3

Harga Bateri Kereta Tetap! Tak Perlu Takut Kena Ketuk!

1. Mudah – Tak payah call sini call sana. Semuanya dari smartphone anda sahaja.
2. Selamat – Butir-butir pomen ada dalam apps (nama, nombor plat kereta, jenis kereta)
3. Telus – Anda bayar harga yang dipaparkan, tiada caj tersembunyi!

Tak perlu takut kena ketuk! Nak tahu harga bateri untuk kereta yang lain? Muat turun CARPUT secara PERCUMA, klik sini >> bit.ly/2eT4whp

Jangan bila kereta dah rosak baru kelam kabut nak install!

FlyFM DJ Maggy dan LiteFM DJ Shaz pun pernah guna servis CARPUT!

Servis lain yang ditawarkan oleh CARPUT: Pertukaran tayar spare, penghantaran petrol dan towing.

Carput testimonials


Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, hubungi kami di 1800-1800-10.

Bateri Kereta Ansuran, Bayar 3 Kali Dari RM59 Sebulan

1800-1800-10 Scroll to Top