News

Bagi korang yang pernah hubungi CARPUT, inilah wajah hensem disebalik suara call center CARPUT.

Keperluan pelanggan adalah keutamaan tugas Kapten dalam team khidmat pelanggan. Tugas-tugas Kapten ini bukan mudah sebab situasi yang ditangani di atas talian tidak dapat diduga. Tapi, Kapten kami sedar bahawa keselamatan dan kepuasan pelanggan adalah motivasi mereka.

Bertemulah dengan Kapten CARPUT Anda


Nama samaran: Kapten Ahmad.

Peribadi: Ramah dan selalu bersemangat menerangkan segala soalan yang ditanya.

Bahasa: Fasih dalam Bahasa Inggeris dan BM.

Syif kegemaran: Syif pagi sebab ‘No kopi, no life’.

Pengalaman #KaptenAhmad dalam bidang automotif sangat membantu beliau menasihati pelanggan yang memerlukan nasihat pasal kereta.


Nama samaran: Kapten Sasi.

Peribadi: Tetap sabar dalam situasi genting.

Bahasa: Bahasa Malaysia, Inggeris dan Tamil.

Syif kegemaran: Kami syaki Kapten Sasi adalah Batman.

#KaptenSasi berasal dari Seremban. Beliau tak pernah mengeluh penat walaupun berulang-alik dari Seremban dan Petaling Jaya untuk memenuhi tanggungjawabnya sebagai Kapten.


Nama samaran: Kapten Ivan

Peribadi: Mesra

Bahasa: Bahasa Malaysia dan Inggeris.

Syif kegemaran: Fleksibel.

Sebelum ini, #KaptenIvan pandu Grab di Lembah Klang dan memang dah biasa terkandas di atas jalan. Ivan faham perasaan seseorang pemandu apabila tidak dapat meneruskan perjalanan dan beliau akan cuba sedaya upaya untuk menghulurkan bantuan secepat mungkin.
Walaupun digelar Kapten Carput, individu yang bekerja disebalik tabir ini adalah insan biasa yang melakukan tugas seorang hero. Muat turun aplikasi CARPUT untuk mendapatkan servis yang cepat dan mudah!
0

News, Tips Bateri Kereta

Berita baik buat korang yang berpeluh-peluh bimbang pasal kereta rosak! CARPUT kan ada…

carput, car breakdown app
Apa tu CARPUT? CARPUT ialah satu aplikasi yang dicipta khas untuk memberi perkhidmatan bantuan yang CEPAT dan PROFESIONAL untuk kerosakan kereta. Perkhidmatan yang ditawarkan oleh CARPUT bertujuan untuk membolehkan anda meneruskan perjalanan ke destinasi dengan selamat.

Kerosakan kereta yang tak diduga memang satu keadaan yang tersangat stress. Nak call member semua jauh lah, sibuk lah. Habis nak Grab pula risau kalau kereta tinggal lama kat sini. Malang memang tidak berbau.


Sesiapa pun tidak dapat gerenti kereta dapat start 100% setiap kali tapi apa yang boleh kita buat adalah sediakan payung sebelum hujan. Meh, kita tengok apa servis-servis yang ditawarkan oleh CARPUT ni.


1. Hantar dan pasang bateri kereta


2. Penundaan Kereta (Towing)


3. Bantuan Tayar Pancit


4. Servis Jumpstart


5. Penghantaran petrol kecemasan

Hantar Petrol

Pasti anda tertanya-tanya kenapa guna CARPUT?

carput app, track technician
Semua pomen CARPUT dipantau dengan teknologi GPS di mana pelanggan boleh jejak anggaran masa ketibaan pomen. Ciri ini memastikan bantuan kecemasan akan dilakukan secara telus dan cekap.

Kami faham situasi dan perasaan seseorang pemandu ketika terkandas dalam perjalanan. Sebab itu, CARPUT bermisi untuk menyediakan penyelesaian yang mudah, cepat dan lebih dipercayai untuk situasi yang terdesak.


Harga pula macam mana? Hah! Yang ni penting sebab semua nak tahu

CARPUT menawarkan harga yang patut dan telus. Sebelum mengesahkan pesanan anda, harga tetap akan tertera dalam aplikasi CARPUT tanpa caj-caj tersembunyi. Pelanggan hanya perlu bayar apa yang telah dipersetujui.

Kami bukan nak syok sendiri. Tapi senyuman in tak akan tipu.

Rating 4.9 bintang dekat Facebook membuktikan tahap khidmat pelanggan kami bertaraf tinggi. car battery delivery, carput. customercar battery delivery, carput. customercar battery delivery, carput. customercar battery delivery, carput. customercarput, customercar battery delivery, carput. customer

Apa tunggu lagi. Jangan pula kelam-kabut cari orang tolong masa tengah kecemasan nanti.

Laman web rasmi | Facebook | Google Play | Apple Store
0

News

Bateri kereta tak boleh hidup? CARPUT sedia membantu!

CARPUT ialah satu aplikasi yang dicipta khas untuk memberi perkhidmatan bantuan yang cepat dan profesional untuk kerosakan kereta termasuk masalah bateri kereta.

Kenapa Nak Guna CARPUT?
1. Bateri kereta yang berkualiti tinggi
2. Hantar dan pasang PERCUMA dalam masa 30 minit
3. Harga akan dipaparkan sebelum confirm order. Tak perlu takut kena ketuk!


Talian Tol Bebas: 1800-1800-10


Muat turn aplikasi CARPUT: bit.ly/2emmgAC

carput, car breakdown app


Tak payah nak cari kedai bateri kereta!

Kami boleh hantar ke kawasan sekitar Georgetown dan Seberang Perai termasuk Balik Pulau, Bayan Lepas, Jelutong, Gelugor, Air Itam, Batu Ferringhi, Tanjung Bungah, Butterworth, Bukit Mertajam, Perai dan banyak lagi.

Pomen CARPUT yang profesional dan berpengalaman luas akan hantar dan tukar bateri kereta baru di lokasi anda.

CARPUT telah membantu lebih daripada 15,000 kereta di KL, Penang dan JB.

tukar bateri kereta


Bateri Kereta Amaron – Bateri Kereta Yang Paling Tahan Lama!

amaron battery malaysia

Harga dari RM220

Perodua Myvi, Alza, Honda City – RM220

Proton Saga, Toyota Vios – RM230

Nak tahu harga bateri kereta anda?

> Muat turun aplikasi CARPUT untuk harga tetap: bit.ly/2emmgAC







Perlukan bantuan untuk bateri kereta anda di Penang?

Bayar untuk bateri kereta sahaja! Kami hantar dan pasang di lokasi PERCUMA! Call 1800-1800-10 sekarang atau buat pesanan dalam aplikasi CARPUT. Klik sini untuk muat turun aplikasi CARPUT: bit.ly/2emmgAC

0