Menu

Bantuan Kerosakan Kereta Serba Canggih Dengan CARPUT

Berita baik buat korang yang berpeluh-peluh bimbang pasal kereta rosak! CARPUT kan ada…

carput, car breakdown app

Apa tu CARPUT? CARPUT ialah satu aplikasi yang dicipta khas untuk memberi perkhidmatan bantuan yang CEPAT dan PROFESIONAL untuk kerosakan kereta.

Perkhidmatan yang ditawarkan oleh CARPUT bertujuan untuk membolehkan anda meneruskan perjalanan ke destinasi dengan selamat.


Kerosakan kereta yang tak diduga memang satu keadaan yang tersangat stress. Nak call member semua jauh lah, sibuk lah. Habis nak Grab pula risau kalau kereta tinggal lama kat sini. Malang memang tidak berbau.


Sesiapa pun tidak dapat gerenti kereta dapat start 100% setiap kali tapi apa yang boleh kita buat adalah sediakan payung sebelum hujan. Meh, kita tengok apa servis-servis yang ditawarkan oleh CARPUT ni.

1. Hantar dan pasang bateri kereta

2. Penundaan Kereta (Towing)

3. Bantuan Tayar Pancit

4. Servis Jumpstart

5. Penghantaran petrol kecemasan

Hantar Petrol


Pasti anda tertanya-tanya kenapa guna CARPUT?

carput app, track technician

Semua pomen CARPUT dipantau dengan teknologi GPS di mana pelanggan boleh jejak anggaran masa ketibaan pomen. Ciri ini memastikan bantuan kecemasan akan dilakukan secara telus dan cekap.

Kami faham situasi dan perasaan seseorang pemandu ketika terkandas dalam perjalanan. Sebab itu, CARPUT bermisi untuk menyediakan penyelesaian yang mudah, cepat dan lebih dipercayai untuk situasi yang terdesak.

Harga pula macam mana? Hah! Yang ni penting sebab semua nak tahu

CARPUT menawarkan harga yang patut dan telus. Sebelum mengesahkan pesanan anda, harga tetap akan tertera dalam aplikasi CARPUT tanpa caj-caj tersembunyi. Pelanggan hanya perlu bayar apa yang telah dipersetujui.


Kami bukan nak syok sendiri. Tapi senyuman in tak akan tipu.

Rating 4.9 bintang dekat Facebook membuktikan tahap khidmat pelanggan kami bertaraf tinggi.

car battery delivery, carput. customercar battery delivery, carput. customercar battery delivery, carput. customercar battery delivery, carput. customercarput, customercar battery delivery, carput. customer


Apa tunggu lagi. Jangan pula kelam-kabut cari orang tolong masa tengah kecemasan nanti.

Laman web rasmi | Facebook | Google Play | Apple Store

May 30, 2018
written by Isaac Wong
Simple Share Buttons